Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik Belgeleri İle Diplomalar Hazırlandı

2022 Haziran Dönemi Denklik Sınavları Sonucunda Belge Almaya Hak Kazananların Kalfalık ve Ustalık Belgeleri Hazırlanmıştır.

2022 Haziran Dönemi İtibari İle 11. Sınıftan 12. Sınıfa Geçen Öğrencilerimizden Belge Almaya Hak Kazananların Kalfalık Belgeleri Hazırlanmıştır.

2022 Haziran Dönemi İtibari İle 12. Sınıftan Mezun Olan Öğrencilerimizden Belge Almaya Hak Kazananların Ustalık Belgeleri Hazırlanmıştır.

2022 Haziran Döneminde Diploma Almaya Hak Kazananların Diplomaları Hazırlanmıştır.

2022 Haziran ve Temmuz Döneminde Usta Öğreticilik Sınavları Sonucunda Belge Almaya Hak Kazananların Usta Öğreticilik Belgeleri Hazırlanmıştır.

Belgelerini Almak İsteyenlerin Kimlik Belgeleri İle Bizzat Kurumumuza Gelmeleri ve İmza Karşılığı Belgelerini Teslim Almaları Gerekmektedir.

Belgeler Başka Bir Kişiye Teslim Edilmeyecektir.

Yayın: 21.07.2022 - Güncelleme: 21.07.2022 15:53 - Görüntülenme: 865