İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Mesleki Eğitim Merkezi

Ağu

"Sıfır Atık"; israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, atık oluşum sebeplerinin gözden geçirilerek atık oluşumunun engellenmesi veya minimize edilmesi, atığın oluşması durumunda ise kaynağında ayrı toplanması ve geri kazanımının sağlanmasını kapsayan atık yönetim felsefesi olarak tanımlanan bir hedeftir.

Ağu

2011 / 50 Sayılı Genelge Gereğince İşyerlerinde Çalışan Çırakların İş Kazası Geçirmeleri veya Meslek Hastalığına Tutulmaları Halinde Bildirim İşveren Tarafından Yapılacaktır.

Yönetici, Öğretmen - Veli Görüşme Saatleri

Kas

2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş ve geçici kayıtlarını yaptırmış olan ancak ortaöğretim kurumlarından sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda bulunan öğrenciler için Kasım ayı içerisinde sorumluluk sınavları yapılacaktır.

Ara

2021 Afet Eğitim Yılı Etkinlikleri kapsamında Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca hazırlanan broşürler.

Nis

Başta Deprem Olmak Üzere Ülkemizde Sıkça Görülen Afetlere Yönelik Olarak, Afetlerin Öncesi, Sırası Ve Sonrasında Yapılacak Doğru Davranışları İçeren Afet Farkındalık Eğitimi Linkine Giriş Yapmanızı Önemle Rica Ederiz.

Kas

Eyl

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Başı (Eylül Dönemi) Sorumluluk Sınavları Sınav Sonuçları

2023 Yılı Haziran Ayında Yapılacak Olan Kalfalık ve Ustalık Beceri Sınavları

Ara

Ağustos Dönemi Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik Belgeleri Hazırlandı

Tek Dersten Başarısızlığı Bulunan Son Sınıf Öğrencileri İçin Sınav

Eyl

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Başı (Eylül Dönemi) Sorumluluk Sınavları Sınav Sonuçları

Ağu

2022 AĞUSTOS AYINDA YAPILAN USTALIK VE KALFALIK SINAV SONUÇLARI BELLİ OLDU.

Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik Belgeleri İle Diplomalar Hazırlandı