Usta Öğreticilik Eğitimi ve Kayıt Başvuru Formu

Usta Öğretici Kimdir: Ustalık yeterliliğini kazanmış; aday çırak çırak kalfa ile mesleki ve teknik eğitim okul ve kurumları öğrenci/kursiyerlerin iş yerindeki eğitiminden sorumlu, mesleki eğitim tekniklerini bilen ve uygulayan usta öğreticilik belgesi sahibi olan kişidir.

USTA ÖĞRETİCİ KURSU

Merkezimizde açılacak olan 3308 sayılı çıraklık ve mesleki eğitim kanununun 31. maddesi gereğince USTA ÖĞRETİCİLİK kursuna katılmak isteyen kişiler;

*** Kanun gereği kursa sadece Ustalık Belgesi, İş Yeri Açma belgesi veya en az Ön Lisans mezunu ve Lisans mezunu olanlar katılabilir.

*** Ustalık belgesi sahipleri sitemizden sınavda başarılı oldukları ilan edildikten sonra başvurularını yapabilirler.

*** Başvuru Belgesini teslim ederken istenen belgelerin orjinallerinin de getirilmesi zorunludur.

*** Kurs başlayacağı zaman başvuru formunda belirttiğiniz irtibat numaralarına tebliğ niteliği taşıyan mesaj atılacak olup, bu dikkate alınmadığında ise o kurs dönemi için hakkınızı kaybetmiş olup akabinde tekrar katılmak için dilekçe vermediğiniz sürece başvurunuz dikkate alınmayacaktır.

USTA ÖĞRETİCİLİK BAŞVURU FORMU için TIKLAYINIZ

Yayın: 06.10.2015 - Güncelleme: 05.08.2020 12:28 - Görüntülenme: 7224