İSTANBUL / TUZLA - Tuzla Mesleki Eğitim Merkezi

0 (216) 593 34 30
EVLİYA ÇELEBİ MAH. GÜNDOĞDU SK. NO 3 TUZLA / İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki... Kurumumuz ülkemizde özgün ve öncü; sosyal, kültürel ve mesleki açıdan örnek; teknolojik açıdan tam donanımlı; öncelikli, seçkin ve tercih edilen bir mesleki eğitim merkezi olsun.
Misyon
Biz; üretken, öğrenmeyi öğrenmiş, öğrendiğini bilen, insancıl, kendine güvenen, risk alan, takım ruhu taşıyan, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek mesleki bilgi ve beceriye sahip, merak ve ilgi düzeyi yüksek, planlı ve programlı çalışabilen, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, insan ve çevre sevgisi ile donanmış bireyler yetiştirmek ve iş hayatına kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl Kapsamında (08:00 - 22:00 )
Çırak Öğrenci Eğitimleri : 08:55 - 18:20
Ulaşım
Merkezimiz Tuzla Belediyesinin karşısında bulunan İbni Sina İ.Ö.O. ek binasında Halk Eğitim Merkezinin üst iki katındadır. 130,130A, 133T, 133M, 133P, KM12, KM13 Toplu Taşıma otobüsleri ve Pendik-Tuzla minibüsleri ile Tuzla Belediye durağında inilerek ulaşım sağlanabilir.
İlçe Merkezinde