2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 11 Eylül 2023 Pazartesi Günü Başlıyor.

Tem

GELECEK MESLEKİ EĞİTİMDE!

Tem

Devletimizin bekası ve demokrasi için canını feda etmiş bütün şehitlerimizi saygı, rahmet ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Haz

12. Sınıf Öğrencilerimizin Sigorta Çıkışları 16 Haziran 2023 Tarihi İtibari İle Yapılacaktır

Haz

İşletmelerde Mesleki Eğitim Gören 11. ve 12. Sınıf Öğrencilerimzin Beceri Sınavları

May

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Sonu (Haziran Dönemi) Sorumluluk Sınavları 5 Haziran Pazartesi Günü Başlayacaktır.

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun...

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Mrt

ÇANAKKALE Ruhumuzda Var

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 102. Yıl Dönümü Vesilesiyle Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Mücadelemizin Bütün Kahramanlarını Şükranla, Rahmetle Anıyoruz.

Şbt

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı İkinci Dönem Başı (Şubat Dönemi) Sorumluluk Sınavları 27 Şubat Pazartesi Günü Başlayacaktır.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve bölgedeki pek çok ili etkileyen depremler, ülke genelinde etkili olan iklim şartları nedeniyle Bakanlığımıza bağlı tüm resmî/özel okullar ile yaygın eğitim kurumlarında eğitim ve öğretime ara verilmesi..

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü ebediyete intikalinin 84. yıl dönümünde milletçe, sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

06 Kasım 2022 Pazar Günü Saat 11:00 da Gerçekleştireceğimiz Veli Toplantısına Tüm Velilerimiz, Öğrencilerimiz, İşletme Yetkililerimiz, Esnaf ve Sanatkarlarımız Davetlidir.