Aday Öğrenciler İçin Bilgi Sayfamız

Okulumuza Kayıt Yaptırmak - Tercih Etmek İsteyen Aday Öğrenciler İçin Oluşturulmuş, Okulumuzu ve Sistemi Tanıtan Videolar

Mezunlarımızın, okuduğu meslek dalında % 88 istihdam oranı,

11. Sınıf Sonunda Kalfalık Belgesi,

12. Sınıf Sonunda Ustalık Belgesi ve Meslek Lisesi Diploması

Haftanın 1 veya 2 Günü Okulda Teorik, 4 Günü İşletmede Uygulamalı Eğitim,

İşletmelerde Meslek Eğitimi Sözleşmesi İmzalandığında Sigorta ve Maaş İmkanı....

Mesleki Eğitim Sistemi Tanıtım Videosu

Mesleki Eğitim Sistemi Tanıtım Videosu - Arapça Alt Yazı

Tuzla Mesleki Eğitim Merkezi Tanıtım Videosu

Mesleki Eğitim Merkezleri Kamu Spotu -1-

Mesleki Eğitim Merkezleri Kamu Spotu -2-

Mesleki Eğitim Merkezleri Kamu Spotu -3-

Mesleki Eğitim Merkezleri Kamu Spotu -4-

SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ, DEĞERLİ VELİLERİMİZ;

Okulumuz ile yapılan sözleşme gereğince öğrencilerimiz haftada 4 gün, günde 8 saat işletmeye giderek "İşletmede Meslek Eğitimi" görür.

Öğrencilerimiz teorik eğitim için, müdürlüğümüzün hazırlayacağı programa göre 9 ve 10. sınıfta haftada 1 gün, 11 ve 12. sınıfta haftada 2 gün okula gelir.

Okul gününün dışında haftada 1 gün de (Pazar günü) tatil yaparlar.

Ayrıca öğrencilerimiz resmi bayram günlerinde de bayram törenine katılmak üzere ücretli izinli sayılır.

Öğrencilerimize ara tatillerde, yarıyıl tatilinde ve yaz tatilinde 30 günü geçmeyecek şekilde işletme tarafından ücretli izin verilir.

Öğrencilerimiz mesai saatleri dışında çalıştırılamaz.

Öğrencilerimize 9, 10 ve 11. sınıfta asgari ücretin % 30'u, 12. sınıfta asgari ücretin % 50'sinden az olmamak üzere ücret ödenir.

Öğrencilerimize okul günlerinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını karşılamak üzere tenefüslerde ve öğle tatilinde okul dışına çıkmalarına izin verilmektedir (Okulumuzda kantin bulunmadığı için).

Yayın: 04.07.2021 - Güncelleme: 19.08.2022 11:00 - Görüntülenme: 4995